Friday, April 8, 2011

my bufday : become sweet 17 . :D

0ppss ! sorry lambat post about my bufday . actually my bufday 21/3 . hihikk . ingatkan tak nak buat party pun . sebab hari sekolah kan . susah sikit kalau hari sekolah . tambahan pun habis kul 4.30 dah . takot-takot tak sempat je . tapi , rase macam nak buat jugak . time kat sekolah , call my mum , boleh ke nak buat party kat sekolah . tapi mak cakap , buat kat rumah la senang . so , buat kat rumah je lah . sorry for kawan-kawan yang jauh , nani tak sempat nak jemput korang semua . lagi pun nani buat kecik je . yang datang ni pun classmates nani je . tak jemput orang lain pun . jangan terasa hati pulak taw . maaf sangat-sangat . takpe , insyaAllah tahun depan , kalau dipanjangkan umur , boleh la nani celebrate dengan korang pulak .




ini lah bufday cake nani . mak nani yang belikan . nasib baik ade orang nak beli kan .. thanx a lot mum !




haaa , neh hidangan untuk jamuan tu . jemput makan yek . :D



jom potong kek . actually nani tak penah sebahagia ini . hihikk . thanx kepada semua .




dorang ni kan . susah sangat nak ajak masuk umah . malu-malu kucing jek ..

fuh ! best je bufday party . sorry kepada semua yang nani tak jemput . jangan terasa hati la okey . sorry yek . x banyak pulak picture yang ada , sebab tak tahu mane menghilang . tak tahu sape yang delete picture dalam camera neh . waaaa , sedih w0ooow ,

2 comments:

Atsuko ♥ said...

happy birthday :)
*eventhough , ur birthday dh lma lalu*

nurul inani said...

tengs k . tak terlambat pun lagi . :)